Нека бъде на вълни

През това лято се очаква натуралната визия отново да ни завладее, но този път става въпрос за стила на косата ни. Коафьорите наблягат на изравнената до черта коса, стъпаловидно може да подстрижете единствено бретона си.

Плитки, образуващи венец е едно от по-елегантните предложения на специалистите в областта. Небрежният балетен кок може да използвате и за специални поводи, част от тенденциите за горещите месеци.

Цветовете трябва да са вдъхновени от природата, тъмно, светло кестеняво, лешник, шоколад, меланж, меките нюанси- пшеница, ленено, слънчево русо. Колкото по-естествено, дори небрежно подготвите дневната визия на косата си толкова по-модерни и неотразими ще сте.

За да заздравите косъма заложете на бабините рецепти, маски за коса и намалете третирането и с химикали, преси и други… След плаж или излагане на слънчеви лъчи предложението на коафьорите е подхранване с ампули богати на витамини и растителни масла.

Друга хитринка, която може да опитате е по-рядката употреба на сешоар, понеже той е една от причините за съсипването на косъма, липсата на блясък и накъсването й. Е, това са нашите и идеите на коафьорите за великолепна, здрава и стилна коса. Всичко останало оставяме във вашите ръце.